Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám Borító leleplezés

Az a nagy megtiszteltetés ért, hogy elsők közt pillanthattam meg Szaszkó Gabriella új regényének, a Beszélj hozzám-nak szemet gyönyörködtető borítóját. Épp a minap akadt kezembe a Maradj Velem, mert lassan újra nekiugrom a fordításának, és jól megtapogattam a borítóját, mert olyan szép. Hát, ha lehet ilyet mondani, az új borító még szebb.

A kékes szín tökéletesen passzol a regény frissességéhez, nekem valahogy olyan tavaszi / kora őszi reggel érzetem volt, miközben olvastam, ne kérdezzétek, miért.

A pár helyet egy magányos lányt láthatunk, ami hűen visszaadja a regény témáját, hiszen főleg Amyre, és az ő élményeire koncentrálunk.

Fontos szerepet kap még az óriáskerék, ami egy fontos és visszatér motívum a regényben, és ez a borítón csodaszépen megjelenik. Ezután, azt hiszem, már ti is legalább annyira várjátok, hogy kezetekbe foghassátok a regényt, mint én.

Fülszöveg:

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben. David bátyja öngyilkossága után határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel. Amy a rágalmazások után dönt úgy, hogy megírja a saját történetét, és elmélyed a múlt eseményeiben. Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi, majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt, hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és drogfüggő testvére mellett élni. Bár az írás ad némi megkönnyebbülést neki, de a visszaemlékezés és Chris halálának közelgő évfordulója feltépi a fájó sebeket. Vajon sikerül majd Amynek a felszín felett tartania Davidet? Túlélheti szerelmük a próbatételt? Egyáltalán lehetséges egy elvesztett személy árnyékában felépíteni egy párkapcsolatot?

Teaser karakter interjú

Interjú Szaszkó Gabival

One thought on “Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám Borító leleplezés”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.