Szaszkó Gabriella: Kora Február Borítóleleplezés

Nagyon sokan vártuk már Gabi új könyvének borítóját, de a várakozásnak immár vége!

Gabi előző könyveinek is csodaszép volt a borítója, de ez egyszerűen varázslatos. Annyira kifejező a pár, a színek, és a kis gitár a gerincen! Biztos hallottátok már, hogy ne ítéljétek meg egy könyvet a borítója alapján… Hát ennél a könyvnél nyugodtan tegyétek azt, mert a tartalom még a külsőségeket is felülmúlja.

Fülszöveg:

Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hóvihar tombol. A házban kutakodva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy menő rockzenész legyen? Vajon Anna hozzáment feleségül egyetemista szerelméhez, és megtalálta mellette a boldogságot? Mind a ketten előre tervezték az életüket, megálmodták, hová is akarnak jutni harmincas éveik elejére. De ha minden a terv szerint alakult, hogyan lehetséges, hogy egymás mellett ébredtek egy ismeretlen helyen?

A világukat már csak az borítja fel még jobban, amikor felfedezik, hogy álmaikban lassan visszapárolognak az elmúlt évek emlékei. Hamarosan kiderül, hogy a kiesett öt év elképesztő meglepetéseket tartogat.

A Kora Február egyértelműen a kedvenc regényem Gabitól. A Pennington-testvéreket is nagyon szerettem, de ez sokkal közelebb áll hozzám. A Kora Február is egy érzelmi hullámvasút, de a konfliktusok hétköznapian megrázók, és bárki könnyen magára ismerhet benne.

(Arról nem beszélve, hogy én voltam Josh “énekhangja” azaz szövegírója, ezért a regény különleges helyet foglal el a szívemben. :3)

Ha listázni szeretnéd a könyvet Molyon itt teheted meg.

Ha megjött a kedved az előrendeléshez, ide kattints.

Gabival több interjút is készítettem az évek során:

Ez az utazásról és a külföldi létről szól.

Ez az első interjúnk, egy klasszikus 🙂

Ez pedig egy kis rendhagyó interjú David Penningtonnal, a Maradj Velem főszereplőjével.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.